| Od: Bluie |
| Datum: 14.duben 2003 19:43:56 |
| Předmět: to: Rutan |
Ju, ne kazdy skutecne zije... ale co je to vlastne "skutecne zit"?? Ja myslim, ze to kazdej muzem chapat mainko jinak... Ale jinak, co se tyka marne smrti lasky, to je moc smutna vec, to mas pravdu... ale snad, treba, mozna to nebylo uplne zbytecne... snad jednou najdes smysl toho, proc se to muselo stat... prala bych Ti to... |
|
| Datum: 14.duben 2003 19:36:00 |
| Předmět: to: Courtney |
Achooooj Courtneilinko.:) Nu, knizku doporucuju... ale jestli se fakt rozhodnes cist to, tak bacha na par veci - jazyku se neda uprit urcita zastaralost, dalsi vec je, ze bych rekla, ze mistama je to hodne teatralni, mistama zase trosku rozvlacny...ale kdyz se tim prokouses, myslim, ze to roooozhodne stoji za to.:) Hlavne liceni citovejch stavu a tak... A posledni varovani - pripominam, ze to neni nic moc pozitivniho, i kdyz zrovna ten citat, co jsme sem hodila, na to vypada... Pohodovej zbytek dne a dekujuu za pozdrav. :) |
|
| Datum: 14.duben 2003 19:21:25 |
| Předmět: to: Presli |
Hoj hoj.:) Nu, Presli, kazdy to halt vidi jinak... a ono jde taky o okolnosti a o to, zda zvolime cestu rozumu ci cestu srdce... Vis, ja v te dobe, kdy ten vztah byl aktualni bych ho taky za nic nevymenila... ale kdyz se ohlednu zpatky, nejsem si vubec jista, zda jsem tehdy nemela jednat jinak... ne, nelituju nasich styku, to ne... jen spis toho, ze jsem nebyla aktivnejsi ve "vymezovani hranic"...ale to je stara historie a nemam nejmensi chut to rozebirat. Spis to rikam proto, abych objasnila, proc jsem napsala Saidee, co jsem napsala... Preju Ti, at Ti je s tim clovickem co nejlip... a at to boli co nejmin... a taky a to hlavne - abys jednou, az to po case zrevidujes, mela pocit, ze to melo smysl a ze jste si OBA navzajem hodne dali... (jo, a sice nevim, jestli je to Tvuj pripad...ale jestli jo... dej si pozor, aby ses na nej neupnula natolik, abys kvuli nemu nemohla mit nikoho jineho... a on, ac ma Tebe, ano... ) Papa a co se tyce te basnicky - pripomina mi to jakousi hrdinku z romantickeho romanu svazanou konvencemi a nemohouci dat pruchod tomu, co by si prala... (konkretne Lottu prave z Utrpeni mladeho Werthera). Hodne sily a stesticka, Preslinko... A ted uz fakt papapapapa! |
|
| Od: Courtney |
| Datum: 14.duben 2003 17:06:21 |
| Předmět: Vsem |
zase bohuzel zacatek tejdne,nastesti brzo prazdniny:) (omluva vsem tezce pracujicim:) ) Jo a zdravim Bluinku!si tu dlouho nebyla a hezkej citat,knizku si prectu. Mejte se vsici hezky |
|
| Datum: 14.duben 2003 17:03:53 |
| Předmět: RUTAN |
| To verim.Zbytecnou smrti umira posledni dobou nak moc zda se mi.Ale ktera smrt neni zbytecna?jestli vubec naka je.Smrt boli dycky.Jo ne kazdy vsak skutecne zije a smutny na tom prave je ze tolik lidi nedostali sanci nebo nestihli ten svuj zivot dozit.To pak boli obzvlast |
|
| Datum: 14.duben 2003 16:56:30 |
| Předmět: Domitius Nero |
No muzes to brat i takhle ,ale nemyslim si ze to nak pomuze,kazdej to vi a prece si to lidi moc neuvedomujou.Neni dobry to brat takhle jednou na vsechny pride taky takova pochmurna chvile pocity bezmoci na tomhle svete a zbytecnost.No ale co s tim udelas?Je to tak dany tak to proste je.A zalezi na tom jak se k tomu postavis a je to tvoje svobodna vule:) Nemuzes vedet co pride a tvoje postoje k tomuhle svetu/zivotu se budou menit jako chameleon:) (nic jinyho me ted nenapadlo:) )No a tak nezbyva nez se snazit zit a nemarnit cas.Muzeme si vybrat sami.S tou lasko si to napsal zajimave zhrouceni vlastniho ega,no dyz nad tim premejslim i nekomu se tohle povede.Sme snilci a tak stejne at se nam stane cokoli budem snit o pohadkovy lasce naky "iluze"(sny)nas musej krmit a me se to libi.Jo myslet na to ze kazdou chvili muzem umrit nebo si to aspon jednou za cas uvedomit neni spatny pac si uvedomime jak marnime a jaky blbosti delame a jak tenhle cas vyuzit ,aby to za neco stalo.Co si namlouvat svet je zlej,nespravedlivej,krutej a ma spoustu blbejch vlastnosti,ale zijem tu,tak se stim nak poprat a udelat si ho hezci chceme-li.Taky nejsem dycky tak opitmisticka a znam zly chvile a de mi moc dobre psat podobne jako ty, nastesti se vsetko meni a obcas jde i spatny prekonat:) Tak to je vsetko pa |
|
| Od: Přeslička |
| Datum: 14.duben 2003 13:25:38 |
| Předmět: pro Rutan |
laska, ktera zemrela zbytecne... to mi neco pripomina, jenze cas nevratis, na kdyby se nehraje a smysl leckdy dohlednem az na vecnosti mas pravdu, tech,co zijou (aspon obcas) je zatracene malo... |
|
| Od: RUTAN |
| Datum: 14.duben 2003 13:06:32 |
| Předmět: . |
| jeden z nejhorších druhů bolesti je pocit marnosti ze zbytečné smrti lásky, o které vím, že zemřela zbytečně....to vše mně utvrzuje v tom, že každý jednou zemře..ne každý však skutečně žije! |
|
| Datum: 14.duben 2003 13:05:20 |
| Předmět: pro Bluie |
Nutkání
V rukou cítím, za setmělých večerů na sklonku našich cest, ukrutnou touhu setřít z tvé tváře všechnu únavu, vyhladit vrásky a potkat se s tvýma očima v hladovém pochopení.
Ne, nebude. Křehká rovnováha podivného vztahu. Balancujem na hraně nevyřčených pravidel, která občas příliš pálí sevřené srdce.
|
|
| Datum: 14.duben 2003 13:02:03 |
| Předmět: pro Bluie |
| Zdarky Bluinko:)) dovoluji si okomentovat cos napsala Saidee (priznavam, ze jeji versiky me jako cloveka,ktery to zije,zarazily)... ziju a znam to a nemuzu volit, nase vazby sou prilis propojene a vazane na dalsi lidi, takze prestat se stykat, prestat byt prateli neni mozno... ublizilo by to nejen me (nepodstatne), jemu (hodne dulezite, ale ublizuji mu i ted) ale i dalsim a to je pro nas oba nepripustne a pro to se snazime zit nas vztah jak je mozne... a nemenila bych, dostavam strasne moc, i kdyz to nekdy boli a poustim si cd s pisnickou "Za kazdou chvili s tebou platim vic nez se ti muze zdat..." dam sem jednu basnicku,co je o tom "placeni", ale jak rikam, nemenila bych... |
|
|