|
|
Příspěvky 541 až 550 z 7563 celkem
Nejnovější
Novější
Starší
|
|
| Od: Blizi |
| Datum: 21.říjen 2003 15:57:41 |
| Předmět: sraz |
| Ahojky, chtela bych moc podekoval Ilovi za prani k svatku, moc me potesilo:)Pro sraz bych byla urcite, ale mne osobne by to vyhovovalo pouze o vikendech - za predpokladu, ze by byl v Praze:)) |
|
| Od: Naco_Nick |
| Datum: 20.říjen 2003 20:50:03 |
| Předmět: To: ILU |
| Pro sraz bych byl, pekne dlouho jsem nikoho z vas nevidel, jen si nejsem jist, zda-li budu mit dostatek casu, snad se ale jeden vecer najde... Nebo alespon chvile... |
|
| Od: Lukrecia |
| Datum: 20.říjen 2003 12:14:02 |
| Předmět: sraz |
| Cauky ILU, ad srazik, proc ne, mne se to vetsinou hodi spis v tydnu nez o vikendu, vyjma ctvrtku a asi i stred - i kdyz vyjimky se najdou. asi by se mi docela hodil nejakej patek, termin nechavam volny:o) |
|
| Od: ILUNaxiel |
| Datum: 20.říjen 2003 5:40:05 |
| Předmět: To: Mony |
S cim potrebujes pomoc? Zkus napsat vice, ano? Pak treba bude mozne neco Ti na to napsat... ...a treba i pomoc. |
|
| Od: Mony |
| Datum: 17.říjen 2003 11:31:28 |
| Předmět: všem |
| Pomoc... |
|
| Od: Ginger |
| Datum: 14.říjen 2003 23:23:03 |
| Předmět: Pozdrav |
Ahoj Ilu a všichni! Jak se máte? Teď, když jsem opět zavítala na tyto stránky mi přijde sobecký, že přijdu jen když se zase cítím špatně.. Proč mě nenapadne jen Vás pozdravit, když mám světlé období? Ach jo, to je fakt ode me hnusný.. Tak přeji dobrou noc! Pokusím se polepsit.. G. |
|
| Od: ILUNaxiel |
| Datum: 14.říjen 2003 7:02:18 |
| Předmět: Dobré ranko |
Dobré ranko a pokud možno příjemný den všem, kdož na tyto stránky nahlížejí :) Chci se zeptat: byl či nebyl by z vaší strany zájem o sraz někdy v listopadu? |
|
| Od: Naco_Nick |
| Datum: 7.říjen 2003 21:16:34 |
| Předmět: Blizi |
| Na usinani se taky casto doporucuje Kozlik lekarsky, ikdyz ma hlavne zklidnujici funkci na centralni nervovou soustavu (nemluve o jinych irelevantnich ucincich), ale samotnej spanek nevyvolava. Co se tyka snu, myslim si, jak uz psali jini, ze jejich "tema" je casto zapricinene momentalnim dusevnim stavem. Muze to taky byt zapricineny spatnym rezimem spanku, je to jedno s druhym a tezko se da urcit spravna pricina... Papaa |
|
| Od: Visnery |
| Datum: 7.říjen 2003 19:30:24 |
| Předmět: Courtney |
nejhorší jsou ty mury, které nám zkazí potom celý den...A ne jenom nám, ale i celému našemu okolí... Člověk pak hledá příčinu a snům jí dává za vinnu jen málokdy, pač si neuvědomuje, že to muže mít až takový velký zásah...
On sen a snění asi nekončí jen vylezením z postele, jak si myslíme...:)
|
|
| Od: Visnery |
| Datum: 7.říjen 2003 19:20:10 |
| Předmět: bylinky, Sklerotikk |
Ahojky Lidičkové,
Mně tedy meduňka také pomohla, ale jen v případech, pokud jsem se dokázala opravdu před spaním uklidnit a zkoušela myslet jen minimálně…V těžkých chvílích a při potížích mi pochopitelně nepomohla… Dobré je také horké mléko s medem, ale ne každý je schopen ho pít…:)
Sklerotikku: Dá se normálně sehnat a myslím, že není nic lepšího, než ti ji doporučit:)
Na bylinkách je podstatná jedna věc – věřit jim. :) hezký večer i den všem!
|
|
|
|
Příspěvky 541 až 550 z 7563 celkem
Nejnovější
Novější
Starší
|
|