| Od: Daimon. |
| Datum: 29.říjen 2003 22:27:52 |
| Předmět: kijara |
| Napis mi prosim svuj problem podrobneji...Rada si o tom s tebou popovidam.Rekla bych,ze i presto,ze mame naprosto odlisny problem,citime se stejne mizerne... |
|
| Od: Daimon. |
| Datum: 29.říjen 2003 22:23:41 |
| Předmět: ILUNaxiel |
| Muj problem?Je to strasne tezke popsat slovy.Zacina to tim ze jsme se prestehovali.Musela jsem opustit sve nejlepsi kamarady,prvni lasky,nas rodinny dum,proste vsechno co jsem tolik milovala a co mi davalo poteseni.To vsechno proti me vuli.A nikoho,ani me rodice nezajimalo,ze me to ubiji.Kazdy mi prece musi dat zapravdu,ze tohle se jen tak ze dne na den opustit neda.Myslela jsem,ze to spravi cas,ale ne.Je to uz vic nez rok a me to boli porad stejne,jako ten prvni den,tyden...Nerikam,ze se tady mam zle.Mam tu spoustu kamaradu a dokonce uz jsem se tu stihla i parkrat ,,zamilovat"...Jenze kazdy vecer,kdyz jdu spat,citim smutek.Je mi smutno po necem,co tady nikdy nenajdu a co uz nikdy nebudu mit zpatky.Jsou to mi pravi pratele,ktere znam od malicka.Ze kterymi jsem prozila vsechno krasny,vsechno ,,prvni"...vsechno dokonaly.Uz nemuzu...Dalsi problem je,ze se tu nemam komu sverit a to prece obcas potrebuje kazdy clovek.Jsou tu jednoduse jiny lide.Vidi jenom sebe a to vsichni,do jednoho!Uff...to jsem se rozepsala..a to jsem jeste nenapsala ani polovinu mych problemu.Pomozte mi....ja pomalu ale jiste umiram....8-(( |
|
| Od: kijara |
| Datum: 29.říjen 2003 21:41:20 |
| Předmět: konec |
| nikdy se nepochopím...miluju, ale nevím...chci se přestěhovat....jít někam kde mě nikdo nezná a začít odznova...vsechno v mym zivote je zly...nikdy už to nespravím...prostě KONEC |
|
| Od: ILUNaxiel |
| Datum: 28.říjen 2003 14:20:49 |
| Předmět: To: Monina |
Ahojky,
máš pravdu, že zejména v poslední době ta diskuze dosti stála. Ale když se podíváš do historie, zjistíš, že se tady řešilo nemálo problémů a diskutovalo na mnoho (leckdy až životně-filozofických) témat. Souhlasím se Tvým dojmem z posledních příspěvků a za sebe říkám, že ani já nejsem rád tomu, že to tu v posledních dnech vypadalo takto. Nicméně, když jsi sem přišla s prosbou o pomoc, myslím, že nejen já, ale i další se jistě pokusí.... Z toho mála, co jsi napsala, se dá, bohužel, jen těžko nějak reagovat. Pokud můžeš, zkus, prosím, napsat více o tom, co Tě sem přivedlo, co Tě trápí a v čem potřebuješ pomoc.... Minimálně za sebe slibuji reakci :) |
|
| Od: monina |
| Datum: 28.říjen 2003 14:15:39 |
| Předmět: smutek |
| Nechci urazet tyto stranky,moc se mi libi,ale nevyhovuje mi diskuze...Muj zivot se cim dal vic hrouti a ja si na tyto stranky prisla pro pomoc,jenze mi podle diskuze ,kterou jsem si precetla prijde,ze jsem spise na chatu,nez na strankach proti depresi....prosim pomoc...uz me nebavi zit,vsechno mi mizi pod rukama...nevim co mam delat...8-( |
|
| Datum: 23.říjen 2003 7:08:31 |
| Předmět: To: David |
| Ahoj, co Tě sem přivedlo? |
|
| Od: Davida |
| Datum: 22.říjen 2003 19:02:43 |
| Předmět: diskuze |
| AAAhoj lidičky |
|
| Od: Davida |
| Datum: 22.říjen 2003 19:01:27 |
| Předmět: deprese |
| Jak se máte lidi? |
|
| Datum: 22.říjen 2003 12:45:37 |
| Předmět: Sraz |
OKi, dekuji vsem, co mi odpovedeli - at uz zde, v diskuznim formu, nebo prostrednictvim SMS. Jak jsem tak zachytil, byl by patrne nejlepsi volbou nejaky vikendovy den. Takze PREDBEZNE bych to videl na nejakou sobotu v listopadu. Vse samozrejme s dostatecnym predstihem upresnim, vcetne casu a mista, kde srazik spachame. Doufam, ze se sejdeme v co mozna nejhojnejsim poctu! Preji vsem pritomnym i nahlizejicim pokud mozno co nejkrasnejsi den. A nenechejte si kazit naladu tim studenym, sedivym pocasim, co tu mame :) |
|
| Od: Sklerotikkk |
| Datum: 21.říjen 2003 16:07:36 |
| Předmět: sraz |
Ahoj vsem, taky bych Vas zase rad videl, jen nevim kdy. V Brne, kde jsem ted na skole, ten srazik asi neusporadate, ze? No, takze v Praze jsem k nahlednuti o nekterych patcich a vikendech, takze pokud by to melo byt v patek vecer ci o vikendu, urcite se dostavim! Zatim ahoj a preji lepsi naladu, nezli mam v tuhle chvilku ja.... |
|
|