Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 1511 až 1520 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Přeslička
Datum: 19.březen 2003 10:19:02
Předmět: pro Lukrecii
Co se tyce jednorazovky, tam mas mozna pravdu... Jak rekl Hawkey B.J.ovi v Mashi... "Chces se trestat. To je v poradku... ale proc chces trestat ji?"

Od: Lukrecia
Datum: 19.březen 2003 9:19:40
Předmět: Plzak
To bylo reakci:o) Nehajila jsem tu neveru a Plzaka uz vubec ne:o) On se v podstate haji sam tim, ze se to snazi uplatnit na svem okoli.
A co se tyce nevery v manzelstvi... mela jsem na mysli neveru jednorazovou (holt stat se muze cokoli, i kdyz by se to stat samozrejme nemelo) Ja osobne bych o takovehle nevere vedet nechtela. Pokud ma ten chlap aspon trochu inteligence, provede to tak, aby se to k te "jeho" nedoneslo a pokud mozno o tom nevedel nikdo ze znamych. Proc bych to nechtela vedet? Byla-li to jen otazka pudu, on si tim, ze mi to rekne, ulevi a mne tim akorat ublizi. Ale pokud me bude podvadet za kazdym rohem, kopnu ho samozrejme do zadku a konci pro me. Snad jsem to vysvetlila aspon trochu.. Vim, ze Ilu a nejspis ani Val se mnou nebudou souhlasit. Na toto tema jsme prokecali mnoho a mnoho hodin:o)

Jinak preji hezky den:o) Ja jdu tvorit hodnoty:o)

Pro ILU:
Kdyz zabim svou spolubydlici, zajistis mi nejake alibi?:o)

Datum: 19.březen 2003 8:57:18
Předmět: pro Foggy
nejsem, teprv budu...snad...:)) mgr.=magor nebo tez megera....:))

Datum: 19.březen 2003 8:55:42
Předmět: pro Sklerotika
je, diky... to vazne zni na supr napad... pripomina mi to moji touhu jit za hvezdou...

Od: Visnery
Datum: 19.březen 2003 0:22:44
Předmět: Andele plakali...
Den, kdy se narodil museli andele plakat...nebe totiz ztratilo to nejcenejsi, co melo...Dali Zemi ten nejvetsi poklad...JEHO..a jejich moudrost svedla jeho cestu s tou moji...
Zeptala jsem se, proc prave ja?
Odpovedel, ze jsem sama a plna strachu, ze bude mym princem a ochrancem....Potrebuji v zivote nekoho, kdo bude mily a laskavy, kdo me bude milovat a ja jeho...Nekoho co mne podrzi, kdyz se mi podlomi kolena a co me neopusti, kdyz zustanu sama...Nekoho, kdo bude strezit muj klidny spanek , nekdo kdo vysusi reku mych slz...Nekdo, kdo me bude nekonecne milovat a nikdy nezradi...
V ten den, jsem poznala JEHO, muj nevjetsi poklad!!!

.............................................

Lidickove, budte stastni...je tak malo veci, pro ktere stoji zit a vsichni si je kazime a bourame...
Dobrou noc!:)

Od: ILUNaxiel
Datum: 18.březen 2003 23:42:41
Předmět: To: Foggy
Ahojky :)

Praštěný nejsem, ale už se nemohu dívat na to, jak se to tady na tom zadarmovém serveru pořád zasekává. A že to bude z mé kapsy? Ano, bude, ale pořád lepší, než zaplácávat tyhle stránky nějakou trapnou reklamou nebo komerčními nabídkami. Když jsem tento projektík zakládal, zařekl jsem se, že bude naprosto NEKOMERČNÍ... ...a tohle chci dodržet. Ať jsou alespoň tyhle stránky ve světě plném peněz o něčem jiném, než o penězích....

Od: Sklerotikkk
Datum: 18.březen 2003 22:00:59
Předmět: pro všechny, Visnery, Delphy, Foggy, Přesličku
pro všechny:
Děkuji všem, co se zastavili a našli tu chvilku na odpověď. Děkuji, bylo tam napsáno spoustu podnětného (děkuji za připomenutí věcí, na které zapomínám, děkuji za odhalní toho, co mi je jinak skryto). Donutilo to zamyslet se. Teď nad tím mohu přemýšlet. Ale brzy přijde další bezesná noc...

pro Visnery:
Ahoj Visnery,
vím, že je tu hodně lidí, ochotných poslouchat. Zjistil jsem to v těch opravdu špatných chvílích. Někdy jsou ti lidé dokonce velmi blízko, jen si jich nevšimneme. Pak se najednou oči otevřou a hlavou probleskene myšlenka, že člověk vůbec není sám. Některé z těch lidí pustíme blízko sebe, některé si držíme od těla. Ti blízko se pak třeba jednou po čase stanou našimi přáteli. Bojím se. Když je člověk hloubš než obvykle, když se cítí špatně, může omylem nejsnáze ublížit právě těm nejbližším. Možná jsem v těžších chvílích radši sám. Nechci ve chvílích zoufalství dát temnotě ve mě šanci, aby se vylila na mé přátele. Co pak dělat? Nezbývá pak než být sám? Ještěže ti nejbližší dovedou pochopit, dovedou odpustit, vědí, že ten proud bolesti není určen jim. Možná to oni pochopí - ale pochopím to já? Nechci ubližovat. Mám vlastně lidi okolo, kterým věřím. Ale stejně se jich nakonec straním a bojím se, abych o ně nepřišel, abych je nezranil...
Musím přiznat, že jsi v něčem treila do černého. Nemyslel jsem ale svými větami lidi obecně. Obvykle právě to "křoví a kulisy" mě drží a dovedou "odpoutat pozornost". Měl jsem v mysli konkrétní postavy. Vím, na situaci to nic nemění. Nepopírám, pod povrchem je spousta temna. Proč se všechen ten vztek hromadí? Proč si s ním nedovedu poradit? Jak vůbec mám? Jak něco takového jde? Někdy už nedovedu dál jen snášet útoky zvenku, ale obracím protiútokem. To jsem svými větami myslel. Nejhorší je, že vůči těmhle konkrétním lidem už necítím výčitky svědomí, když odrážím útoky zpátky. Nechci aby to tak bylo...
Píšeš, že závidíš těm, co bolest necítí. Já ne. Někdy právě ta bolest je to, co mě od mých "nepřátel" odlišuje. Já ji cítím, vím, jaké to je - mohu srovnávat, mohu si představit sebe na jejich místě. Mohu cítit, mohu litovat, mohu plakat. Někdy mě bolest připomíná, že jsem člověk.
Krásný den i Tobě, nebo spíš den přesně takový, jaký si přeješ. Děkuji.

pro Delphy:
Nevím sice jestli pro někoho vším, vím ale že pro spoustu lidí něco znamenám a NENÍ to pro mě málo. Problém je, že někdy nejsem ničím pro sebe. Pak je Ti jedno, co jsi pro ostatní. V tu chvíli nejsi nic a ničím být nemůžeš. V tu chvíli víš, že si sama před sebou nezasloužíš být ničím víc.
Nepřeji si zařadit právě do těch dlouhých front. To je možná jeden z důvodů, proč alespoň křičím do konferencí. Jeden z důvodů, proč často křičím na sebe. Nemusím se vidět, jak křičím na ostatní. Škoda jen, že někdy už lhostejnost převládá.
Přeji, ať slunce prosvítí cestu Tvým dnem a Tobě taktéž děkuji.

pro Foggy:
Děkuji! Přemýšlím nad spoustou věcí. Jen teď je zase asi skoro dva týdny moje mysl "zatažena" věcmi, co rozum kalí. Bylo příjemné slyšet to uvítání. Bylo vlastně oficielním projevem toho, co cítím už skoro dva roky. Dalo by se říct, že budu mít brzy své "druhé narozeniny:)"
Přeji, aby Ti ten úsměv vydržel po delší čas. Je totiž nakažlivý a je dobré tu nemoc šířit:-).

pro Přesličku:
ad sušenky na monitoru - Nejsi magor, to si troufnu říct, četl jsem nějaké Tvé texty a tohle vím na stopro:-) Každý potřebuje někdy vypnout a někdy se k tomu hodí i právě pitomé plošinovky. Já mám svůj recept: Vyjdi na odlehlejší místo, kde Tě nebude nic rušit. Takhle v noci. Zavři oči, zaposlouchej se do hlasů noci. Klekni si, dotkni se země, prociť ji rukama. Otoč hlavu k nebi, otevři oči a nech hvězdy, ať si na chvíli Tvou mysl půjčí - je to lepší než jakákoliv hra.
Krásný večer, den, noc, či jinou dobu přeje Sklerotik.

Od: Foggy
Datum: 18.březen 2003 21:12:45
Předmět: To: Ilu
Čusík sígře!
Proti tomu zásadnímu kroku s těmito stránkami vůbec nic nemám, ale zdá se mi, že jsi trošku praštěný ne? Platit vše ze své kapsy... Jak myslíš, že to bude trvat dlouho?
Co na to ostatní?
Čus

Od: Foggy
Datum: 18.březen 2003 21:07:55
Předmět: Přesli
asi ses teda magor - dyž to chceš vědět :o))
Ne nejsi - já jen aby řeč nestála.
Páček Foggy

Datum: 18.březen 2003 19:19:38
Předmět: sem magor...
muzete mi nekdo vysvetlit, proc sedim u skolniho pocitace a sbiram susenky v pitome plosinovce?

Příspěvky 1511 až 1520 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší