Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 651 až 660 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Van
Datum: 6.září 2003 16:41:59
Předmět: v
Děkuji Vám všem. Být silná, je teď jediný co si můžu přát. Děda byl vždy silný jako skála. Všichni jsme se o něj opírali a chodili se za ním radit, když nás něco trápilo. Dokázal mě rozesmát i podržet. Myslela jsem si, že ho rakovina nepoloží, ale byl to omyl. Před týdnem ještě chodil, teď už nic nevnímá. Tolik bych si přála, aby tady s námi zůstal, ale ne za každou cenu. Ne, za tu cenu, že by žil a trápil se.
Musím být silná, protože nejsem sama, kdo trpí. Musím se snažit podržet mamku a být aspoň trošku jako děda.

Od: Scorotron
Datum: 5.září 2003 17:00:50
Předmět: Pro všechny...
Přeji krásný den všem starým i novým známým, ale i neznámým. Po dlouhé době se opět připojuji mezi vás, tam, kde jsem se před půl rokem objevil poprvé a kde jste mi pomohli zvládnout zatím nejtěžší okamžiky v mém životě. Po drobném nedorozumění a možných následných problémech jsem se na chvíli odmlčel, ale vaše příspěvky sledoval bedlivě. Takže dodatečně gratuluji všem, kdo zvládl maturitu i těm, kteří byli přijati po úspěšně složených zkouškách na další studia. Je po dovolené, po prázdninách, končí „okurková sezona“ a začíná opět nekonečný kolotoč. Původně jsem se tu chtěl rozepsat o svých problémech, které mi v posledních několika dnech nedají spát, ale když jsem četl příspěvky ostatních, raději nechám Vás – Ila, Vis a podobné dobré duše, aby reagovali na jejich životní příběhy a pomohli právě jim. Potřebují to víc, než já a já si zde vypláči srdíčko, až bude ještě o krůček hůř, třeba se opět najde nějaký anděl, který mi pomůže a zachrání mě :) Takže přeji vám všem, kterým život nejde pod rukami tak,jak by si přáli, ať se vše v dobré obrátí a přeji sílu bojovat a štěstíčko do dalších, světlých a teplých dnů… Scorotron

Od: Visnery
Datum: 4.září 2003 22:08:37
Předmět: Van
Mnohdy máme pocit, že je to špatně…ale ono je to vlastně fajn…čím dřív jsi přišla na to, že to není muž pro tebe, tím lépe se ti rány budou hojit…Tím méně času to bude trvat..
Muž, který tě podvedl, kterého jsi musela sesbírávat opilého, který ti lhal…to není muž. Jeho důvody jsou jeho problémy a tebe se nemají týkat…Na tomto nelze vztah stavět a už vůbec ne společný budoucí život…
Teď, ač tě to bolí, máš možnost a právo na lepší zacházení…a věřím, že se tak i stane…věřit musíš i ty..

Pokud tě odkopla kamarádka, tak máš dvě možnosti. Řešit to nebo neřešit to. Můžeš se jí zeptat, ale buď připravena na pravdu…možná i bolestivou. Nebo neřeše a brát to tak, jak to je…
Změna je život, lidé přicházejí a odcházejí…nic není věčné, bohužel:(

Smrt je nejhorší bezmoc na světě, ale čekání na ní, je ještě mnohonásobně bolestivější…můžeš mu pomoct…tím, že budeš s ním..že mu řekneš vše, co k němu cítíš…Nedávej mu strach najevo, teď je to čas, který je jen jeho…tak mu ho dopřej a dopřej mu kousek štěstí, byť jenom úsměvem..

Držím palečky a věř, že budou i lepší roky…a hlavně momenty…ty jsou podstatné..

Od: ILUNaxiel
Datum: 4.září 2003 21:20:19
Předmět: To: Van
Ahojky a vítej....

To, co popisuješ, opravdu nezní jako podařený rok. A těžko v Tobě budu zkoušet probouzet optimismus tím, že jsi například zvládla zkoušky, takže alespoň něco dobrého....
S tím přítelem - nevím, kolik Ti je a především nevím, kolika vztahy jsi prošla, ale přesto Ti řeknu něco, co asi víš: totiž že tohle se prostě stává :( Je to smutné, ale je to tak. Stává se to v případech, kdy na sebe narazí dva lidé, kteří v určitých rovinách (třeba v otázce věrnosti) nejsou "kompatibilní." Vím, jak je taková událost smutná, jak dokáže ranit a jak moc může bolet.
Budu-li se na tom snažit najít alespoň špetku optimismu, řeknu Ti, že je na tom dobře skutečnost, že se to stalo nyní, kdy máš příležitost a nejspíše i dostatek času hledat Lásku jinde.... A máš i šanci najít....
Tvůj partner Ti nadával, pochopil jsem to správně? V takovém případě jsi už v tomto bodě měla přemýšlet, zda by nebylo lepší jít pryč. Já vím... ...když je člověk zamilovaný, odpustí leccos.
Každopádně měl-li problémy s alkoholem (jak chápu ze Tvého příspěvku), pak Ti mohu s jistotou říci, že je vlastně dobře, že jste šli od sebe. Záleží-li Ti na vztahu, tak s člověkem, co má problémy s takto návykovou látkou, bys nemohla být nikdy šťastná....
Pokud Tě odkopla kamarádka z dětství, může za tím být mnoho důvodů, jež samozřejmě neznám: mohla ses změnit, mohla se změnit ona.... Nedělal bych z toho zase takový problém, ačkoli vím, jak bolestivé je ztratit opravdu dobrou kamarádku. Ale... ...třeba se k sobě jednou vrátíte, nebo naopak se ukáže, že za stávající situace byste si třeba nerozuměly....
Ale tady skutečně vařím z vody a musel bych vědět víc, abych měl alespoň malé podklady mluvit jakž-takž objektivně....
To poslední... ...tady asi nevím, co říci :( Stál jsem před podobnou otázkou nedávno, ve svém soukromém životě, takže vím, jak obtížné ja najít nějaká vhodná slova :(
Každopádně, Van, že se nepovedl tenhle rok ještě neznamená, že příští rok by to třeba mohlo být naopak....
No, nic... ...jestli se sem vrátíš, zkus napsat něco víc... ...a chceš-li, třeba se mi v tom povede něco najít....
Držím palce, ať to zvládáš co nejlépe a přeji hodně síly!

Datum: 4.září 2003 21:08:15
Předmět: To: Přeslička
Ahojky Přesli!!!!

Přehled, myslím si, jsi moc ztratit nemusela. Během prázdnin tady byl docela klid. Ostatně v létě nebývá moc důvodů k depkám.
V každém případě Ti ale přeji co nejrychlejší nápravu/opravu/výměnu modemu, protože sám vím, jak zlodějské ceny si i-kavárny účtují.
Jsem rád, pokud Tě má znovuobnovená přítomnost zde, nějak potěšila :) A stejně tak i já vyjadřuji svou radost z toho, že ses tu ukázala...! Doufám, že se brzy objevíš zase!

Od: Van
Datum: 4.září 2003 18:41:45
Předmět: Blbej rok 2003
Blbej rok 2003
Přítel mě podvedl s ženou i mužem. To byl leden a já si říkala, že se to zlepší. Udělám zkoušky, najdu si práci a můj život se změní. Už nebudu poslouchat, že jsem jen svině, už ho nebudu muset sbírat v noci napitýho ze země, už žádný lži. Zkoušky jsem udělala a můj život se skutečně změnil. Práci sice nemám, zato přišli jiné věci, které mě zbavují naděje a nutí přemýšlet o životě. Kamarádka z dětství mě odkopla, prý má svůj život a mě už k němu nepotřebuje. Docela smutný po tom všem co jsme spolu prožili (a že toho bylo dost). To byl červen a já si říkala, že se to zlepší. Ale nezlepšilo. Je září a můj děda umírá na rakovinu plic. Brečím a mám strach si říct, že to bude dobrý. Blbej rok 2003

Od: Přeslička
Datum: 4.září 2003 15:32:12
Předmět: jeste sem tady ;-)
čauky lidi, nezmizela sem, jen sem se krapet toulala a navic nam doma odesel modem, takze nez mi zacne skola,tak sponzoruju i-kavarny... tudiz bohuzel trochu ztracim prehled, alezto vsechny zdravim a s potechou vitam, ze i Ilu se opet krapet zapojil...

Datum: 4.září 2003 13:03:18
Předmět: Re: m
Z toho bych depky nemel :)
S tim, jak funguje tenhle svet, se da bud smirit (pohodlnejsi varianta), nebo se muzes pokouset ho zmenit (podstatne narocnejsi varianta). Jen konstatovat, ze Te to stve... ...to je prilis malo.

Od: m
Datum: 4.září 2003 12:16:46
Předmět: deprese
sere me vsechno , svet jak ho ovladaji Ti bohati a delaji si co chteji

Datum: 3.září 2003 20:20:22
Předmět: To: GIOWANA
Ahojky....

Konečně jsem našel alespoň trošku času přečíst si tu Tvou povídku... ...je zajímavá a hodně netradiční.
Zkoušel jsem také pochytit alespoň zlomek z toho, cos psala na Blabla v Tebou jmenovaném diskuzním fóru a přiznám se, že se v tom Tvém zamotaném životě vůbec nevyznám :-/
Zkus nějak alespoň naznačit, co Tě vlastně přivedlo na tyto stránky, prosím....

Příspěvky 651 až 660 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší