Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 661 až 670 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: ILUNaxiel
Datum: 3.září 2003 20:11:31
Předmět: To: Blizi
Ahojky :)

Trošku jsem absentoval... ...já vím :) Ale to víš... ...spooousta nových aktivit mi trošku zabrala čas.
Každopádně tady - na NDSce - to mám nejraději ;)

Od: Blizi
Datum: 3.září 2003 20:02:08
Předmět: Ilu
Ilunaxieli, vitam Te po prazdninach zpet:)

Datum: 1.září 2003 0:32:50
Předmět: Jinak, GIOWANY, ...
Tě tady alespoň dodatečně vítám :)
Koukám, další "duše" z Blablačka!
A slibuji, že už nebudu takový pruďas, OK?

Datum: 1.září 2003 0:31:21
Předmět: To: GIOWANY
OKi, OKi... ...jsem jen upřímný, což sem tam nepůsobí zrovna mile :-/ Proto jsem se zeptal....
Prostě první, co mi přístálo na mysli, byla otázka, zda se tím, že ukazuješ tvář, nesnažíš zapůsobit stylem "podívejte, jak vypadám. Líbím se vám? Čekám na reakce."
Pokud se mýlím, pak se Ti opravdu upřímně omlouvám. Prostě jsi mě řekněme vyvedla z míry, tak jsem se zeptal :)
K reakci k tomu, cos psala předtím, se dostanu zítra, ju?
Dobrou noc... ...Tobě a všem!

Od: GIOWANY
Datum: 1.září 2003 0:27:29
Předmět: PROČ?
Jsem stejná jako vy všichni a nevím,co je špatného na tom,ukázat svou tvář,na ulici ji vidí denně tolik lidí a zvláštní to pro ně není,proč tedy tady? Já kolikrát chtěla také vědět,kdo se za jakým názorem ukrývá,vypoví to o něm a nejde o krásu,ale o osbnost každého z nás.Tot je mé vysvětlení a nestydím se za to,že jsem první,kdo ukazuje tvář...nejsem zorro....:o) dobrou noc...

Datum: 31.srpen 2003 19:05:12
Předmět: GIOWANY
Jsi asi první, kdo tady hned při první příležitosti ukazuje svou tvář.
Možná bude teď má otázka příliš rychle vypálená, ale nedá mi to nezeptat se: sleduješ tím něco?

Datum: 31.srpen 2003 19:00:38
Předmět: INFO
VŠE O MĚ POKUD BY TO NĚKOHO ZAJÍMALO JE NA WWW.BLABLA.CZ POD MOU SKUPINOU : BOLÍSTKY NÁS VŠECH,JSEM TAM OPĚT GIOWANA.DOPORUČUJI SI TO PŘEČÍST ZCELA OD ZAČÁTKU VZNIKU...JINAK NEPOCHOPÍTE...POKUD BY JSTE CHTĚLI VIDĚT I MOU TVÁŘ,TVÁŘ ČARODĚJKY...:O) ,TAK TA JE NA ODKAZU http://libimseti.cz/GIOWANA

DĚKUJI A ZATÍM....BUDU RÁDA,KDYŽ MI NAPÍŠETE.

Datum: 31.srpen 2003 18:57:14
Předmět: PŘÍBĚH PRO VÁS ODE MĚ....
KAM ODCHÁZÍ LÁSKA

Je šero, nikde nikdo, jen já tu stojím a uvnitř těla mě cosi mrazí. Vcházím do šedého, ani černého, či bílého, prostě šedého zámku. Kolem mě jsou kamenné stěny a je tu chlad. Ale ne jen tak obyčejný, jaký si umíte představit. Zastrašující, vaše nitro cítí tu tíseň a bolest a vše se na Vás navrší a slzy se hrnou do očí... A když vcházíte do velkých dveří, které se sami před Vámi otevírají, uvidíte, co se za nimi skrývá. Je to velká, převeliká místnost a když zahlédnete, co tuto místnost tvoří, všude kolem Vás se rozezní chorály, zpívají o bolesti a o záchraně a vy jen stojíte a pláčete. Všude slyšíte hlasy a najednou je ticho. Klid. Jdete blíž a spatříte, že v malých skleněných truhličkách jsou červené sametky, v jiných černé, jinde šedé a v některých leží srdce. A je buď celé zjizvené, či má ještě v sobě šípy, či z něj teče pomalu krev...Ano, našla jsem místo, kam odchází láska. Vzpomeňte si všichni, kam asi odešla láska vašich dětských lásek, vašich všech lásek a jaká je ta, kterou prožíváte vy. Vy si myslíte, že jen tak zmizí? Ne! Je to dar, kterého si musíme vážit, že nám byl dán...ale kolik lidí ho už zahodilo, kolik lidí ho zneužilo?! V truhličce, kde se ukrývá červená sametka, to je láska, která ve Vás je a na každé je napsáno jméno. Kde je černá sametka, srdce Vaše zapomnělo, pokud je šedá, již skomírá, ale ještě není pozdě! Ještě ho můžete zachránit! A tam, kde leží srdce, je již ten človíček po smrti. Někdo mu jeho srdíčko probodal, pošlapal, moc zranil. Ne fyzicky, ale psychicky a hlavně láskou. A právě u nich se zastavuji, naslouchám, těžce dýchají, na mě se dívají a prosí...
A uprostřed místnosti je trůn. A na něm sedí královna LÁSKA. A má smutné oči. A je krásná, moc krásná a já z ní cítím teplo a mé srdce nabývá ještě větší otevřenosti a ona se do mého nitra dívá a má mě přečtenou a jen se slabě pousměje a povídá:“Proč jim nepomůžeš? Když tak prosí?“ A já nevím, co na to říci, nevím jak jim pomoci. A ona vidí, že neodpovím a tak pokračuje: „ Vy lidé, kdyby jste se na chvíli zastavili a zamysleli, věděli by jste, že tohle tak těžké není, jen chtít a změnit se.“ Vstane a přistoupí k jedné truhle, kde je bolavé srdce. Vezme ho do ruky, pohladí, zašeptá pár slov a ono dostane křídla a letí...letí pryč a když je u stropu, změní se v anděla a mává a směje se a je šťastné a zpívá a všude mu přizvukují chorály, chorály dětí lásky!
Nacházím tam svou truhličku. Je na ní mé jméno a v ní červená sametka. Ale za ní je šedá, celá špinavá a seschlá. „ Zachránilas své vlastní srdce. Vzdávala jsi naději a potom jí uvěřila a přišla láska a trvá“, toto znělo v mých uších, někdo na mě mluvil, ale nikdo, kromě královny tam nebyl a ta zrovna uzdravovala srdce a nade mnou se vznášelo mnoho andělů, šťastných...
A šla jsem i o další místnost dál. A tam bylo také mnoho andělů. Ale nebyli to jen nějaký andělé. Byli to duchové hodných lidí. A Ti se stávali anděly strážnými. Byl tam i anděl mého nejlepšího kamaráda, který od nás odešel dřív, než byl povolán. A jeho srdce bylo zraněno. Stál naproti mě. A v očích měl věčný mír a klid. Kolem něj nebeská záře. Pomalu jsem šla k němu, ale on řekl:“Vím, co bys mi chtěla říci, já to vím, jsem tvůj anděl strážný a bdím nad tebou.“ A já přes slzy neviděla a šla jsem stále dál a za ruku mě chytl a jemně ji stiskl a celým světem se ozývalo: „ŽIJ!“ A také jsem uviděla svou prababičku, mávala mi a smála se a můj praděda, klidný a vyrovnaný a bylo to krásné a zároveň strašně smutné, protože jsem věděla, že je už nikdy nevidím. A co bylo v dalších pokojích, to už nevím, neměla jsem již sílu tam jít, prostě neměla. A kde jsem ten zámek našla? Tam, kde ho nikdo nehledá. Lidičky, prosím, zamyslete se a žijte šťastně, zachraňte lásku, ať nám všem neodejde navždy a už se nikdy nevrátí! Milujte, milujte a milujte a vy, co jste sami, co máte pocit, že na Vás nikdo nemyslí, nebuďte smutní, lehněte si a navštivte říši fantazie a tam se poptejte na Šedý hrad, každý Vám poví, kde ho hledat a tam se posaďte vedle královny a ona Vás pohladí a splní Vaše přání. Když máte v sobě lásku, již nikdy nejste sami.

Přeji krásné snění!

Od: airi
Datum: 30.srpen 2003 17:41:25
Předmět: mé nitro..plne zmatku..
Ahoj lidičky, přečetla jsem pár vaších příspěvku a mám pocit, že píšete za mě, mými slovy, které se mi honí hlavou a neumím je dostat ven. procházím depresívním obdobím plných zvratů a hodnocením mého života a hledáním někoho, nebo něceho co by mi ukázalo, nebo pomohlo mne nasměrovat tím spravním směrem, co by mi dávalo smysl a cíl do dalších dni, hodin a minut mého života. Po čtyricatých letech mám pocit márnosti, nicotnosti a nenaplnění. Má bytost křičí po injekcii,po objetí, poláskaní.. které mne dostane z tohoto stavu ... já vím člověk by měl chtít, ale já nevím najít ten správný směr... kam se podělo všechno v co jsem věřila...

Od: CHAN
Datum: 29.srpen 2003 22:01:36
Předmět: dno
Ahojji

Je asi jedno kdo jsem a kde se nachazim.
To je dobre.

Udelala sem spoustu veci mozna spatnych,snad take dobrych.Zmenilo se uplne vsechno.Nekdz se ptam proc,nekdy si odpovidam ze proto ze sem to tak chtela.Prala sem se vyzivat se v nestesti a smutku.Pouzivala sem slova deprese,bezmoc,lhostejnost a neznala jejich pravej vyznam.
Ted uz znam.Lidi se radujou,nechapu to.
Chci se radovat taky,nejde to.
Mozna platim.
Tvrde.
Mam pocit ze me nic nezachrani.
Miluju cloveka,kterej zije vedle mne.
Vzdycky sem verila v lasku jako stesti.
Miluju,sem milovana.Nejsem stastna.
Neumim se uprimne smat,rehtat,vtipkovat.
Porad mi tecou slzy.Porad a vsude.
V praci,v hospode,na ulici...
Jak ven..................................................................
Nemam sebe.Nemam ani silu sebe ziskat.Sem zla,protivna....a pritom nestastna.
Az me potkate a budu vam pripadat divna a hloupa,neodsuzujte me.Ja za to nemuzu.A nechci uz otravovat okoli povidanim o svy hlave a dusi,slzama...

Příspěvky 661 až 670 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší