| Od: otherside |
| Datum: 6.únor 2004 20:19:51 |
| Předmět: pro Sissi |
| Ahoj slecno :o) Je hodne divny, ze doktori nedokazou v tomto problemu pomoct. Ja na Tvem miste bych se snazila dovolat se do Prahy doktoru Cimickemu nebo nekteremu ze znamych psychiatru a psychoterapeutu. Dala bych s nim schuzku nejdriv sama a rekla bych, o co se jedna. Zadny psychiatr ani psycholog pred Tebou nepribouchne dvere, urcite Te vyslechne a rekne Ti, az sveho pritele privedes na konzultaci. Po te konzultaci si s lekarem promluv, jaky ma na vec nazor a co je pro Tveho pritele nejlepsi. Co bys mela delat, kdyz se mu udela spatne, jak se k nemu mas chovat atd. Z vlastni zkusenosti vim, ze rozhodne neni dobre postizeneho litovat, spis mi pomahat "za jeho zady", presne tak, jak jsem Ti popsala. Zkus to - podle toho, co pises, jsi silna osobnost a na Tvem priteli Ti zalezi, takze se tomu postav celem a uvidis, jak to bude dal. Jestli chces, tak mi muzes napsat email na sarkahromadkova@centrum.cz, budu moc rada. Papa |
|
| Od: Dlouhý |
| Datum: 6.únor 2004 16:13:18 |
| Předmět: Dotaz |
| Kdo by věděl o nějakých kursech nebo terapiích které by mi pomohli zbavit se sociální fobie (tedy strach z více lidí). Nejde v mém případě o nic vážného ale komplikuje mi to život v práci při nějaké prezentaci. Rád bych také uvítal rady od těch kdo mají stejný problém. Díky |
|
| Od: ILUNaxiel |
| Datum: 5.únor 2004 7:10:35 |
| Předmět: SRAZ |
Tento pátek od 18.00 se koná sraz lidiček z tohoto webu! Bližší informace, jakož i seznam dosud přihlášených (a že jich není málo!) naleznete po kliknutí na banner v horní části této stránky, nebo na adrese http://depka.hyperlink.cz/sraz Doufám, že se sejdeme v hojném počtu! |
|
| Od: Tac_Tic |
| Datum: 4.únor 2004 19:06:08 |
| Předmět: to: Draček |
| Ahojky, vis, podle toho, co si napsala verim, ze je ti mizerne, ale to prece neni duvod se trapit, i kyz to nejde, proste musis zacit myslet, jak to zlepsit. Nebo v druhem pripade si o tom poradne promluvit, ale od toho ses asi tady... |
|
| Datum: 4.únor 2004 19:03:58 |
| Předmět: to: otherside |
| Ahojky, to jsem rad, ze ses rozhoupala k nejakemu cinu, do prahy se neboj, praha je velka. No a ta kamoska... proste si s ni musis vyjasnit nejaky pravidla (napr. jako ja s mamou)to urcite zvladnes, prece jedna holka, ktera si moc dovoluje ti nemuze neco peknyho zkazit... |
|
| Od: Sisi |
| Datum: 2.únor 2004 17:32:53 |
| Předmět: otherside |
| Ahojky...diky za odpověd moc si toho važim ale muj přitel chodi už 3roky k psycholožce vystřidal plno prsšku a byl 3x hospitalizovan a nic.proto nevim jak mu mam pomact.vim ze ma deprese a obsedatně kompulzivni stavy ,schizoidni typ ale nevim jak aby mu bylo lip. |
|
| Od: Draček |
| Datum: 2.únor 2004 0:04:43 |
| Předmět: Je mi špatně |
| Pomozte mi, už to tady nevydržím, sama jsem ve světě konzervatismu, penez, bez lasky k lidem, bez touhy pomáhat bezradna |
|
| Od: Draček |
| Datum: 2.únor 2004 0:02:51 |
| Předmět: Je mi moc spatně, chci umřít |
| Nezvládám to. Nehodím se do tohoto konzumního světa. Svírá mě to ale zároven se bojím sklamani |
|
| Od: otherside |
| Datum: 1.únor 2004 21:20:20 |
| Předmět: 2 Tac Tic |
| Ahojky :o) Ja vim, ze jeste prijde hodne krusnych chvilek, ale musim se s tim nejak vyrovnat. Neni mi vzdycky do zpevu, ale ja jsem narozena ve znameni berana, coz znamena, ze jsem hodne silna osobnost (krome jineho) a nenecham se znicit jednim klukem. Proste mu to nedovolim. Nerada davam najevo svoji slabost, on se mi uz pres tyden neozval a ja se neozyvam jemu. Je mi tak dobre, kdyz nevim, kde je a co dela a kdyz s nim nejsem v kontaktu! Mam ted jen trochu problem, protoze bych se chtela vratit do Prahy, bydlet tam s tema kamoskama, jedna z nich je skvela, porad mi vola a pomaha mi, ale ta druha ... jakoby mela radost z toho, ze se trapim. Nikdy nemela vazny vztah a nemuze si najit chlapa, protoze je moc nafoukana a chova se ke vsem hrozne povysene. Nevim, jestli budu schopna to souziti sni prezit v klidu a bez emoci. Uz jsme spolu bydlely na stredni, ve vsem me hrozne kopirovala, bez dovoleni nosila moje obleceni a pouzivala moje veci, treba se od ty doby zmenila, ale podle toho, co mi ted pise za emaily a sms .. nevim nevim :o/ |
|
| Datum: 1.únor 2004 18:32:47 |
| Předmět: to: otherside |
| Mam z tebe radost, ze alespon nekoho ta zla a nesnesitelna deprese prejde... Ale ted te asi moc nepotesim, sice to preslo, ale musis pocitat s tim, ze se to vrati, staci k tomu jen male pomysleni, nebo neco znameho, co ti to pripomene. Kazdopadne davej pozor a snaz se na to za zadnou cenu nemyslet. Tomuhle odpovida takove prislovi : "Zivote vlez mi na zada, NE, pockej, slez, ses moc tezkej" Tak hodne stesti. A ver, ze sme tu s tebou... |
|
|