| Od: trinity |
| Datum: 13.srpen 2003 23:38:30 |
| Předmět: pro mrzout a sklerotik |
ahoj..
tak se mi snad podarilo zvitezit nad tim virusem..uff..to byla pracee..nestaci ze jsem z te smrti hotova..jeste tohle me rozciluje.. .. ne ..tenhle rok je uplne podelanej.. umrel mi pes.. hned 9 ledna.. a pak znamy v anglii a ted pritel...super vzpominky na rok 2003... ale k tomu stehovani.. ja...bych tam chtela abych mu mohla alespon hrobecek udrzovat..co az umre jeho maminka===??? kdo se bude potom starat??? nechci aby mu zpustnul.. a nevim, jak dlouho bude maminka jeste zit.. loni zhruba v tu samou dobu ji umrela maminka a ted syn...jediny.. cili..ona nikoho nema (krom 2 bratru a jejich rodin).. jen 14ti leteho kocoura, ktery uz tu taky dlouho nebude.. proste.. hruza.. a myslim, ze on by si pral,abych tam s ni byla aby tam alespon nekoho mela.. kdo se o ni trosku postara, kdo ji dojde nakoupit.. citim k za ni urcitou odpovednost.. vzdyt svatbu jsme meli pomalu na krku..zasnoubeni uz jsme byli..a svatba by byla nejpozdeji pristi rok.... .. a on to takhle podela.. nekdy me prepadne naval ne vzteku..to je moc silne slovo..ale fakt se za to zlobim,co to ztropil.. vzdyt mu bylo 27 mel kamadu plno..a karieru pred sebou.. proste vsechno.. a on to takhle podela nejen sobe ale i mame a me a cele jeho rodine.. kamosum.. nekdy mi to je zase lito.. a nechci tomu uverit.. ja..musim nekdy k tomu psychologovi..ale vim, ze kdyz se dostatecne zamestnam, tak to nebude tak hrozne, nebudu mit cas na myslenky.. dnes jsem si v HK koupila knizku o depresich.. mam docela jasne priznaky.. ..jeste jsem ale nedosla tam, kde mi to rika, jak si mam sama pomoci....jdu ted cist a dekuji vam vsem moc moc moc moc za vsechno,urcite sem zavitam.. jeste mam co delat..takze pa pa..hezky vecer tak jak to jen jde.. pa pa |
|
| Od: cajka |
| Datum: 13.srpen 2003 12:07:28 |
| Předmět: sorry |
| Omlouvám se, zmáčknula jsem to omylem dvakrát... |
|
| Datum: 13.srpen 2003 12:06:19 |
| Předmět: depka.... |
| Ahoj...:o) Nemám moc možností, s kým si popovídat a tak píšu sem...Pohádala jsem se s kamarádkou a jí je to úplně jedno..měla jsem týden klid sama pro sebe, odjeli mi spolubydlící a tak jsem se domouvaly, že něco podnikneme...plánovaly jsme to dopředu. Samozřejmě to nedopadlo nijak. Do toho ji potom chytly zuby a tím pádem s ní nic už nebylo...já jsem si týden , ne který jsem se celý měsíc těšila pochopitelně ohromě "užila" a když mi přijeli spolubydlící zpátky, spadla jsem do totál depky.Řekla jsem jí, že mě to mrzí a že si na mě nenašla vůbec čas. Vztáhla si to samozřejmě na zuby. Řekla jsem jí, že bych musela být na hlavu padlá, abych jí vyčítala zuby...nestačilo jí to. Prostě čeká, že já přijdu za ní a budu se jí omlouvat, za to, že jsem si dovolila chtít si užít svůj týden. Nevím už, co mám dělat. Jsem asi ta nejhnusnější osoba na světě, protože když to jednou potřebuju, tak na mě nikdo nemá čas. Nikoho nezajímám a asi bych se měla jsem se vším smířit, že takový je holt úděl takových škaredých holek. Nemám ani s kým jet na dovolenou, protože nejsem z Prahy a nikoho tu neznám. Byla jsem v zahraničí a tak už nemám kamarády, které jsem znala dřív(Lidi zapomínají hrozně rychle - na mě)Nenávidím celej svět...nechápu to. A nebo jsem jen příliž sama a fixla jsem se na ni. No a to jsem neměla...no, jak si to po sobě čtu, je to vlastně celé moje vina, takže si můžu tak leda hodit.To vyřeší mé problémy okamžitě.Promiňte, ale musela jsem to někam napsat...mějte se líp než já, cajka |
|
| Datum: 13.srpen 2003 12:06:16 |
| Předmět: depka.... |
| Ahoj...:o) Nemám moc možností, s kým si popovídat a tak píšu sem...Pohádala jsem se s kamarádkou a jí je to úplně jedno..měla jsem týden klid sama pro sebe, odjeli mi spolubydlící a tak jsem se domouvaly, že něco podnikneme...plánovaly jsme to dopředu. Samozřejmě to nedopadlo nijak. Do toho ji potom chytly zuby a tím pádem s ní nic už nebylo...já jsem si týden , ne který jsem se celý měsíc těšila pochopitelně ohromě "užila" a když mi přijeli spolubydlící zpátky, spadla jsem do totál depky.Řekla jsem jí, že mě to mrzí a že si na mě nenašla vůbec čas. Vztáhla si to samozřejmě na zuby. Řekla jsem jí, že bych musela být na hlavu padlá, abych jí vyčítala zuby...nestačilo jí to. Prostě čeká, že já přijdu za ní a budu se jí omlouvat, za to, že jsem si dovolila chtít si užít svůj týden. Nevím už, co mám dělat. Jsem asi ta nejhnusnější osoba na světě, protože když to jednou potřebuju, tak na mě nikdo nemá čas. Nikoho nezajímám a asi bych se měla jsem se vším smířit, že takový je holt úděl takových škaredých holek. Nemám ani s kým jet na dovolenou, protože nejsem z Prahy a nikoho tu neznám. Byla jsem v zahraničí a tak už nemám kamarády, které jsem znala dřív(Lidi zapomínají hrozně rychle - na mě)Nenávidím celej svět...nechápu to. A nebo jsem jen příliž sama a fixla jsem se na ni. No a to jsem neměla...no, jak si to po sobě čtu, je to vlastně celé moje vina, takže si můžu tak leda hodit.To vyřeší mé problémy okamžitě.Promiňte, ale musela jsem to někam napsat...mějte se líp než já, cajka |
|
| Od: Mrzout |
| Datum: 13.srpen 2003 9:21:08 |
| Předmět: pro Trinity |
| Bohužel musím souhlasit se Sklerotikkkem.Alespoň zatím bych se tam nestěhoval dokud se s tím nevyrovnáš. Někdy tím, že jakoby v sobě tu bolest živíme, se nám může v tom začít líbit. Je to možná určitý druh masochismu. Tak s tím stěhováním počkej než se s tím srovnáš. Dle mého tvůj nápad je možná podložen více emocemi než rozumem. Možná v sobě stále ještě cítíš vinu za něco co za co nemůžeš a tímto to chceš napravit, ale věř že by to nebylo dobře. |
|
| Od: Sklerotikkk |
| Datum: 12.srpen 2003 22:24:05 |
Dovolím taky trošičku zareagovat, snad se nebudeš zlobit. Je mi jasné, že nemohu pochopit Tvou bolest do nejmenších důsledků a drobností, ale chtěl jsem Ti jen říct, že je mi opravdu moc líto, co se stalo. O bolesti taky něco vím. Možná právě proto bych možná chtěl trochu varovat před tím stěhováním, o kterém píšeš. Vím, že mi do toho vlastně nic není a možná to bude znít necitelně, ale bojím se trochu, že když se odstěhuješ blíže k němu, bude pro Tebe mnohem těžší se se vším srovnat. Budeš mít vše denně na očích a budeš svou bolest jen živit. A od takové bolesti se pak špatně odchází a žije se dál. Je možné, že Tobě to naopak pomůže se se vším smířit, já se na to dívám ze svého pohledu, já bych to nedokázal, nebyl bych na to dost silný. Asi by mi to jen víc ublížilo. Chtěl jsem jen říct svůj názor a nabídnout jiný úhel pohledu. Hodně sil do chvil co právě zažíváš, Sklerotikkk |
|
| Od: trinity |
| Datum: 12.srpen 2003 19:24:35 |
| Předmět: dekuji |
| ahoj, jste vsichni moc moc milí.. ja.. vazne.. nevim.. srovnavat budu urcite..to vim... ale doufam v cas a psychologa.. navic jsem si dala jeden cil... odstehovat se tam co nejdriv k nemu, at mu muzu chodit na hrobecek.. alespon neco pro nej mohu udelat.. chtela jsem mu u nas toho tolik ukazat.. jakou mame nadhernou zemi, jak je krasne v jablonci.. proste.. vsechno... |
|
| Od: Mrzout |
| Datum: 12.srpen 2003 12:29:06 |
Život se skládá ze samých kdyby. Kdybych neudělal toto tak by se to nestalo. Kdybych udělal toto tak by se to možná stalo.Samé kdyby. Život je o tom, že některé věci nelze předvídat, zkrátka se stanou. Můžeš tomu říkat osud nebo božská vůle.Prostě za některé věci nelze nést odpovědnost a trápit se tím i když sám dobře vím, že to člověku nedá a říká si kdybych tam jel tak bych.... Vím, že ztráta milovaného člověka moc bolí a bolí o to víc čím bližší nám milovaná osoba byla. Ale věř , že čas zhojí všechny rány, jen to bude déle trvat. Teď potřebuješ překonat ten čas bolesti a odvést od ní pozornost. Neznamenáto , že na milovaného člověka zapomeneš, ale spíš zapomeneš na bolest, protože vzpomínky na krásné chvíle ti zůstanou a bohužel zůstanou i vzpomínky na bolest jen čas je otupí. Náš mozek má tu zázračnou schopnost vytěsnit po nějaké době bolest. Vážný vztah zatím nenavazuj, ale kontaktům se nevyhýbej, pomohou ti zapomenout a snad potkáš i svou životní lásku. Věř , že ten jedíný není jen jeden, ale pro každého z nás jejich připraveno několik. A na ty, kteří prošli naším životem, nám zůstanou krásné vzpomínky.A návštěva psychologa sice bolest úplně neodstarní, ale pomůže ti s ní se lépe vyrovnat. A jedno moudro ač nejsem věřící tak se mi moc líbí. Koho bůh miluje toho taky nejvíce potrápí. |
|
| Od: Blizi |
| Datum: 12.srpen 2003 11:00:03 |
| Předmět: Trinity |
| Trinity, mozna by novy vztah pomohl, ale myslim, ze bys toho dotycneho prilis srovnavala a k ničemu by to nevedlo, ostatne jak pises, ostatni muži Ti pripadaji "jako nuly" a to uplne chapu, snad by to chtelo dobreho pritele /kamarada/ nebo pritelkyni a jeste jednou, Trin, nic si nevycitej, i kdyby jsi mu zavolala, mohlo vse dopadnout stejne, rozhodne se neobvinuj, i kdyz vim, ze myslenkam se mnohdy ubranit neda....a taky viz. posledni veta Lukrecie, neodkladej to, Trin... |
|
| Od: Lukrecia |
| Datum: 12.srpen 2003 8:34:09 |
| Předmět: to trinity |
Ahoj Trin, rozhodne se nevrhej do noveho vztahu, nepomuze to, spis ublizi a nejen tobe, ale i tomu druhemu... Bude to trvat dele, ale dostanes se z toho. Ale jestli je ti tak jak pises, vyhledej asi pomoc odbornika co nejdriv, nebo se zavres sama do sebe a bude se ti hrozne tezko pomahat ven... |
|
|