| Od: jarin |
| Datum: 8.květen 2003 17:17:06 |
| Předmět: snové... |
Ja se vzdycky moc tesim, az usnu, protoze moje sny mam rad, i kdyz jsou takove divne, vetsinou. Spal bych od rana do vecera, kdyby to slo. Jenze moje telo by to nesneslo, a tak spim hlavne v noci. Ne vzdy, ale vetsinou nemam rad vstavani (probouzeni) proto, ze to znamena konec snu a navrat do teto (ne vzdycky prijemne) reality. Sice muj snovy svet uplne nechapu, ale presto ho mam rad...asi jako kazdy jiny svet... preju heski den,-) |
|
| Od: Přeslička |
| Datum: 8.květen 2003 10:59:47 |
| Předmět: pro Visnery |
| ne asi nevyplnil, krome jakychsi "dejavu" prchlivych okamziku, vcelku bezvyznamnych... ale treba po smrti meho dedy se mi o nem zdalo strasne casto (predtim nikdy) a byly to hodne divny sny, pak se mi zdavaly takovy ty klasicky, ze sez uprostred lidi a nemas moc na sebe ci podobny trapacky, no a pak sny, ktery nejsou k vyplneni a prave me tak desej... |
|
| Od: Visnery |
| Datum: 8.květen 2003 9:20:17 |
| Předmět: Presli..:) |
Souhlas...ta chvile pred usnitim je asi nejvice silena...Clovek uz vi, ze ho to pohlti, ze uz nebude ve sve moci, ze se sam a dobrovolne vydava na cestu, ktera je TAK moc neznama... Nejhorsi je, ze pokud si nejaky sen pamatujeme, tak ho okoli vetsinou nechape a nam to nici cely den... Vyplnil se ti, nekdy nejaky sen? Nebo si je napamatujes, takze i kdyby, tak jsi to nezaregistrovala?:) |
|
| Od: Přeslička |
| Datum: 7.květen 2003 23:33:30 |
| Předmět: pro Vis a Blizi |
| taky se bojim usinat (a taky ty chvile ticha pred usnutim),ale nejsem na tom jak vy (a diky za to), proste se mi obcas zdaj uplne divny veci, blaznoviny a blbiny porad, uplny nesmysly... ale obcas veci, ktere se dotykaj mejch blizkejch a nemaj bejt, vse je tam uplne zamotany a me z toho po ranu vzdycky zbyde v hlave hlavne udesnej zmatek... |
|
| Datum: 7.květen 2003 22:41:03 |
| Předmět: Blizi... |
Ahojenky Blizi, ano, bohuzel znam sve priciny hororu a osklivych snu. Takto jsem zacala reagovat pred par lety,kdyz jsem prozila svuj prvni rozchod a pokus o znasilneni. Prosla jsem si vsim, vysetreni, leky - vsechno. Budila jsem se a nevedela jsem, kde a proc jsem...Nezila jsem a dny pro me byly jen cekani na krozne noci. Z hororu se stala nespavost, jednoduse jsem se bala spat..Prasky na spani se stali zavislosti a ja se lekla natolik, ze jsem je prestala brat ze dne na den a dnes jsem stastna. Protoze chapu jak strasne svinstvo to bylo. Dnes je duvod podobny, ale rekneme ze uz "vim jak na to", avsak ty reakce jsou silnejsi nez kdysi, nastesti nejsou az tak caste. Proto ano, u mne je strach z noci a kazdeho usinani podminen zivotem a prozitky...bohuzel:( Mozna je fajn, ze tve sny nemaji zadny puvod, protoze jsi nemusela trpet jak ve snu, tak v realite, ale trpis jen v jednom z nich. Presto ti radim vykasli se na prasky a zacni situaci resit. Na kazdeho pusobi neco jineho a pokud chces muzeme si o tom promluvit i soukromne... Zkus premyslet z ceho tohle prameni a pokud je to strachem, tak premyslej, odkud prameni ten strach...
Krasny zbytek dne! |
|
| Od: Blizi |
| Datum: 7.květen 2003 17:36:39 |
| Předmět: Visnery |
| Visnery,ja ani nevim,nezda se mi,ze by to bylo podmineno beznym zivotem,dokonce ani nesleduji horory a krvaky:)Akorat v tech snech trpim hroznym strachem a naprosto zretelne citim fyzickou i psychickou bolest. Ty tusis, co by mohlo stat za Tvymi nocnimi desy? (po lecich se mi vetsinou nic nezda, ale nerada beru prasky na spani:/) |
|
| Datum: 7.květen 2003 11:51:37 |
| Předmět: Blizi |
Ahojky a i tobe krasny den... Sny? rekneme ze posledni dobou az prilis casto, casteji nez bych si ja i muj snoubenec prali... Ale dikybohu, te posledni dobou to neni az tak brutalni, jako nedavno...To jsem z tech snu doslova vypadavala z celeho dne a trapilo nas to oba...Naucila jsem se to krotit a mnedavat to az tak moc najevo..a nelekat tak zbytecne i blizke...
A co ty, znas duvod svych nocnich mur? Jsou podmineny realnym zivotem, nebo jsou to "jen" mury...? |
|
| Datum: 7.květen 2003 8:49:00 |
| Předmět: Visnery |
| Krasny den vsem:) Visnery, mivas tyto sny pravidelne? Ja bohuzel ano a marne si lamu hlavu s tim, jak tomu udelat konec..:/ |
|
| Datum: 6.květen 2003 22:05:11 |
| Předmět: Blizi... |
| Naprosty souhlas...bohuzel souhlas;( |
|
| Datum: 6.květen 2003 12:58:16 |
| Předmět: dee |
| Dee, mozna i ta nespavost je lepsi nez spanek s hororovymi sny :( |
|
|