Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 491 až 500 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: metal_messiah
Datum: 7.prosinec 2003 22:34:49
Předmět: Chci zpět své city.......
Mám strach ze tmy. Je ale všude okolo, dokonce i ve mě. Prochází skrz a já netuším co proti tomu dělat. Proč nic necítím? Jen ta všudypřítomná lhostejnost, která nic neřeší - tma. Jak získám zpět cit? Bez pocitu beznaděje, zoufalství a smutku je vše lehčí, ale děsí to. Pocity dříve tak známé jsou pryč a místo nich...temnota. Jako by chybělo kus mě, jako by byla část mé duše násilně odtržena a zbytek tady jen bezvládně leží na ledové podlaze a cítí jen lhostejnost a temnotu které ho prostupuje. Obava že nedokážu milovat se zatím jen potvrzuje, a přitom chci být opět zamilován. Dokážu to ještě vůbec někdy? Je ten "člověk" ještě osobnost když je zbaven citu? Jsem to ještě já? Jediná odpověď na všechny otázky je hrozivě tichá tma. Bojím se, že mi přestane vadit i tma. Možná "tma" není to pravé slovo, je to asi spíš prázdnota. A vlastně vůbec není všude. Je pouze v mém srdci. Jde se s tím vyrovnat? A jde pochopit mé pocity?

Od: Daniel
Datum: 5.prosinec 2003 21:09:03
Předmět: Ahojte všetci
Ahojte. Dnes som síce v práci, dnes sa síce nemám dvakrát najlepšie, ale pravdupovediac dnes nemám ani tú zo svojich najhorších nálad. Ale som veľmi rád, že som na túto stránku natrafil, a sľubujem, že sem občas zájdem. A pokiaľ je vám smutno, tak zatnite zuby, uvidíte, že sa oplatí to vydržať. Pretože nik nevie, aké je to šťastie a pokoj krásne lepšie ako MY, čo potrebujeme sem tam na takéto stránky zájsť. Tak vám držím palce, a zatiaľ ahojte.

Od: Larry
Datum: 5.prosinec 2003 4:32:38
Předmět: Psychiatři - pro Man in Black
Souhlasím v tom, že nééé každej psychiatr je dobrej, když jsem šel prvně k tomu "mému", tak i v té čekárně bylo slyšet, jak si povídá s tím asistentem o tom, jestli přežijou dnešní den s várkou bláznů....kdyby mi nebylo tak zle, tak jsem snad hned odešel...doktora budu muset změnit, tenhle mi fakt nevyhovuje, mám pocit, že ho vlastně otravuju....ale ty antidepresiva, co mi napsal, mi zabraly docela dobře, spím vcelku normálně, dokonce i jím...nechodím se už koupat s nožem;-))...já bych to nezavrhoval, asi prostě budeš muset vyhledat jiného doktora, jako já. Hodně štěstí.

Od: Bluie
Datum: 29.listopad 2003 21:36:49
Předmět: to: all
A taky napiste, jak se mate a tak vsici... (no nejni snad skoda, kdyz diskuze na strankach jako jsou tyhle, takhle stoji? :) ) I kdyz je pravda, ze kdybych mela zacit ja, taky bych nevedela prilis co rici... snad jen sem dam imho docela povedeny citatek: "Brany sve veznice si nese kazdy clovek v sobe." Jean Paul Sartre
Papa a ja se na vas zas nekdy prijdu podivat :)

Od: Bluie
Datum: 29.listopad 2003 21:29:55
Předmět: jee, tak tohle mi udelalo radost: :))
Ahojky:)
Koukam, ze tady si nekdo (no zrejme ILU, kdo jiny:) ) hral a snad by rad i snizek :) Jo jo, je pravda, ze ty vanoce jsou uz za necelej mesic.... Ale za sebe doufam, ze tohle relativne teple pocasi vydrzi co nejdele:)
Zdravim vsecky, kdo ctou, a preju hezkej vecer...

Od: Petr Musílek
Datum: 19.listopad 2003 15:33:33
Předmět: Crazy:o)))
Nevím, zda jsem správně,
ale hodí se to, páč mám depku, že
sem ztratil moc dobrou kamarádku a rád bych ji zpět získal!
Budu velmi rád, když se mi ozveš, nebo aspoň dej vědet, kam se můžu ozvat já!
Snad si tuto zprávu vybereš a přečteš.
S pozdravem,
Madoňák al. Madonna

Od: Visnery
Datum: 19.listopad 2003 12:12:18
Předmět: ...
Já jsem tu takééé:)
Přeji všem krásný den a ať vás sluníčko hřeje alespoň ve vašich srdcích...

Od: Simonka
Datum: 19.listopad 2003 9:33:32
Předmět: Ahoj
Ahoj všichni. Tak jsem zde zase po hooodně dlouhé době nakokla abych věděla jestli tahle stránka stále funguje a moc mě to překvapilo. Jsem ráda.
Ilu koukám, že nezahálíš :-)
Hezký den přeji všem :-)

Od: ILUNaxiel
Datum: 19.listopad 2003 6:19:32
Předmět: VSEM
13. prosince predbezne pocitejte s predvanocnim srazem... Pripravim na to zvlastni stranku.
A dnes vecer pribudou nejake nove basnicky, tak se teste :)

Od: ILUNaxiel
Datum: 19.listopad 2003 6:18:30
Předmět: To: Brontik
Ja tu jsem :)
Ostatni povetsinou (alespon co ukazuji statistiky) predevsim ctou... Pise jen malokdo :(

Příspěvky 491 až 500 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší