| Od: ILUNaxiel |
| Datum: 20.březen 2003 18:25:51 |
| Předmět: Hostujeme na novém serveru!!! |
Vážení přispěvatelé, čtenáři a návštěvníci tohoto projektu,
po téměř dvouleté existenci (Ne)oficiálních depresivních stránek jsme se přesunuli na nový server Hyperlink.cz, který by měl poskytnout výrazně vyšší dostupnost a rychlejší odezvu, než dosud používaný server Brinkster.com. Všechny, kdož jsou registrováni v Klubu, jakož i autory dílek v Textech, Poezii a Citátech jsme o tomto kroku informovali též prostřednictvím elektronické pošty.
Přechod sice neproběhl zcela hladce a bylo s ním spojeno několik problémů, nicméně Depka.tk díky tomuto kroku nefungovala v konečném důsledku jen pouhých několik minut. Nyní již je v plném provozu a zcela funkční.
Proti minulosti již nejsme na "zadarmovém" hostingu, ale na placeném serveru, což by (doufám) mělo být příslibem vyšší kvality poskytovaných služeb. Finance na placený hosting nebudeme shánět reklamou ani sbírat formou sponzorských příspěvků či jinými komerčními aktivitami (ty prostě půjdou z mé kapsy :) ). Depka.tk byla, je a bude čistě neziskovým projektem založeným na entuziasmu účastníků a přispěvatelů.
Přesun na nový server by časem měl přinést, kromě výše zmíněné vyšší rychlosti a dostupnosti, také možnost integrace nových funkcí. Uvažujeme například o možnosti zasílání příspěvků z diskuze elektronickou poštou atp..
Co tento krok znamená pro vás? Kromě STÁLE PLATNÝCH ADRES www.depka.tk a www.depka.zde.cz je naší novou hlavní adresou depka.hyperlink.cz (všechny tři odkazy vedou na tytéž stránky). Naopak přestává platit stará adresa www16.brinkster.com/depkatk (z této adresy budete vždy přesměrováni na nový server).
V případě nejasností či problémů mě kontaktujte na níže uvedeném e-mailu.
Zachovejte nám přízeň a držte palce, ať nový server běhá co nejlépe!
ILUNaxiel Administrátor www.depka.tk e-mail: ilunaxiel@centrum.cz |
|
| Od: Visnery |
| Datum: 20.březen 2003 17:06:15 |
| Předmět: ILUNaxiel |
Mily Ilu :) , mas pravdu, lide mnohdy zastavaji, co sami cini...Ale u lidi je to pochopitelne. Tak stejne, jako mnoho lidi k tobe neprijde pro nazor, ale jen proto, aby mohl pozdeji pripadny neuspech rozdelit dvema. Rici si, "vzdyt mi to poradil, tvrdil to take"...Lidi si to nechavaji od jinych podtvrzovat, aby si ospravedlnili svuj cin a ze "to vlastne nebylo az tak spatne, kdyz to rikaji i jini"... Takze pokud je tady nekdo, kdo nekdy podvedl, tak mu jiste ted pripada celkem v pohode, ze podvedl, protoze to tvrdi i jini...Nejhnusnejsi je si svuj cin sam pro sebe ospravedlnit tak, ze tomu zacneme sami verit, ze se vlastne nic nestalo... Nas nerozdrti...ale jsme tu jen my dva s timhle nekompromisnim pristupem, sakra kde se ty lide podeli...? :-/
|
|
| Datum: 20.březen 2003 17:05:46 |
| Předmět: Lukrecia |
Lu- nepodvadet! Ted to vezmu jako podvod celkove, ne nevera, ale i na tu je to hodne mireno. Pokud je ti odpusteno a ty to presto udelas znovu, tak dle meho spinis jen sama sebe. Nedokazes si uvedomit, JAK moc asi partner ztracel tim, ze ti odpustil, jak moc ho to bolelo a KOLIK nadeji vkladal prave v tom, ze to uz nikdy neudelas...Veril ti a duveroval...sveril ti svou nejvetsi silu kterou ma - znovu v tebe uveril, ktera ho zradila...A kdyz to udelas znova? Dokazes tim jen, ze jeho odpusteni pro tebe nic neznamenalo a ze jsi to vlastne udelala jen proto, aby jsi se ocistila sama pro sebe...
|
|
| Datum: 20.březen 2003 17:05:02 |
| Předmět: Preslicka2:) |
Presli, dnes uz podruhe:)
Souhlas...vzdy je nejdulezitejsi odhadnout situaci, nekde protiutok muze byt varovanim pro druhou stranu a ona uz nikdy nezautoci...Nezastavam "kdyz te nekdo uhodi, tak nastav i druhou tvar"...Musime se branit a nesmime si nechat slapat po hlave i citech..Ale nasili je az presprilis a jen my sami dokazeme sebe sami znicit, proto kdyz chceme zit a chceme dat tu moznost i nasim detem, musime volit i jine cesty, nez jen boje... Bojuji zvirata, nam lidem byl darem rozum a meli bychom ho vyuzivat...Resit, debatit, promlouvat a zkouset...Ne bezhlave vrazdit, kopat a mucit...Tohle nam neprislusi a nezachrani... |
|
| Datum: 20.březen 2003 17:04:16 |
| Předmět: Preslicka |
Ahojky Presli,
napsalas "...tak by bylo dost tezky se priznat s vedomim, ze to znamena konec.. tam, kde je laska, by melo byt odpusteni..." - Mas pravdu, tam kde je laska by mnelo byt i odpusteni, ale kde je laska by nemela ani byt nevera...nebo myslis, ze k lasce patri? Ano, asi je tezke stat se nasim partnerem ;) , ale zadame jen to, co sami nabizime...A zakladem vseho je uprimnost a otevrenost, kdyby se to stalo, tak on VI, ze muze prijit a rici mi to, v danou chvili by bylo jedno, co to znamena dale pro nas i nas vztah...Ale ten vztah musi byt zalozen na maximalni otevrenosti...A vyhrat ten vnitrni boj a prijit za mnou i s tim, ze udelal to, u ceho vi, co by to pro nej znamenalo, bych ocenila nejvice...Mozna, ze prave toto by muj pohled na vse zmenilo...Nechci, aby mel strach z me reakce na jakoukoliv uprimnost, jsem tu pro nej a jsem tu od toho, abych poslouchala...Vzdy chci, aby prisel...at to boli a nici sebevice...
|
|
| Datum: 20.březen 2003 17:03:33 |
| Předmět: Sklerotikk |
Ahojky Sklerotikku,
pokud mam KOHO obejmout, obejmu vzdy, i za cenu toho, ze to nepochopi...Proto ho mam, protoze VIM, ze to mohu udelat kdykoliv a on neodpovi otocenim tvare... Pokud ho chci obejmout a nevim, zdali to udela, tak se nejprve zeptam...a pote to udelam...Nestavim lidi do situace, kdy nemohou rozhodnout o tom, jak reagovat...A kdyz chci obejmout, tak chci aby to chtel i on/ona...Obejmuti prameni z neceho vzajemneho...Lasky, pratelstvi a podobne...Tezko se objima nekdo, kdo to nechce...a my o tom vime.. |
|
| Datum: 20.březen 2003 16:54:43 |
| Předmět: Delphy |
Ahojenky Del,
i ja si dovolim tim kamenem hodit...nepropaguji neco, cim nejsem schopna zit a ridit se tim... Kdyz chci novy zacatek, musim udelat i necemu konec... Situace jez jsi nastinila muze mit dva pohledy...A ted mluvim jen za to, jak bych jednala a jak jsem kdy jednala...A to, ze pokud clovek ma partnera, a je uplne jedno zdali s nim ma neshody ci ne e, tak se s nim mohu sblizit, ale jen v rovine pratelske, nikdy bych po nem nevyzadovala vztah a ani bych jej sama nechtela(hrat druhou, ublizovat sama sobe, nicit jeho vztah)...Nerozvracim vztahy za kazdou cenu a nikdy jsem to neudelala...Kdyz jsem poznala JEHO, tak mel vztah, ano...ale nikdy jsem mu nerekla, ze mam zajem o vztah s nim, naopak, kdyz se svou divkou rozesel, nechtela jsem to dopustit a premlouvala ho, at nedela hlouposti...PRESTO to udelal a ja nebudu tvrdit, ze nejsem stastna, ale az v tu chvili jsem si mohla pripustit svou naklonost k nemu a mohla jsem ji pripustit i jemu..On sam z toho vztahu odesel, co ho k tomu vedlo, je jen jeho vec..Odesel a byl volny, zdali kvuli mne, ci nikoliv uz nechavam na nem...Clovek ma pravo na me city, ale ja si neberu pravo mu rozbijet vztah...Odejit musel on sam a udelal to... Ja tehdy byla sama a nemela jsem sebemensi duvod se citit provinile...nerikala jsem si, bud to vyjde, nebo ne...Vzala jsem svou pozici, protoze i s ni jsem byla spokojena a o "necem vic" jsem zacala mluvit, az ve chvili kdy se toho dopustil on... Zdali byl on ci nebyl neverny nevim...i toto nechavam na nem...podle toho co citi a tehdy citil.. A co se tyce te nevery, tak nemam co dodat. Ilu to rekl naprosto spravne...Never je mnoho a kazda je zranujici necim jinym...Neakceptuji, a ani nekonam...Fyzicka nevera je mnohdy otazka par hodin, nebo dni...Ale ta dusevni je delsi, podvadime s tim, s kym je nam prijemne a tudiz muze bolet a zranit vice, neb je konana s uvazenim a nejde svest ani na jiz zminovany alkohol a ani nic podobneho... Kazdy ji vidi v necem a nekom jinem a tudiz nebudu vyjmenovavat, co je a co podle mne neni... A krasny den :) |
|
| Datum: 20.březen 2003 16:49:29 |
| Předmět: Vrana |
Ahojky Vrano, takhle to neni a pokud to tak vyznelo, tak se omlouvam...Nikoho bych neukrizovala, ale jak jsem jiz rekla, nevera je pro me poruseni te nejvetsi duvery a ja sama ji nepacham a je snad lidske ji chtit i po svem partnerovi...Ted jsou to slova, kdovi co by se stalo, mozna bych i odpustila(ale ne podvedla!)...Nikdy nerikej nikdy, proto se niceho nezrikam, ale neberu si pravo porusovat to sama...Odpustit bych mozna odpustila, ale nezapomnela a s moji povahou bych to asi partnerovi otloukala o hlavu, vim, ze bych asi tim ublizovala, ale protoze jsem na to mela pravo, neb ublizeno bylo i mne... Kazdopadne at si kazdy zije, jak sam uzna za vhodne...Nikoho neodsuzuji, ale sama tim neziji a ani nechci...Mam trosku jine predstavy o vztahu i lasce...
|
|
| Od: Přeslička |
| Datum: 20.březen 2003 16:23:53 |
| Předmět: pro Ilu II. |
Ad reinkarnace
Nemam odpoved, priznam se, ze ted mam dost problemu s prohlubovanim svých znalosti v ramci krestanstvi … je to jako se vsim, když zacnes studovat do hloubky (třeba psychologii, filatelii, astrologiii…),tak nemuzes stejne do hloubky v ostatnich oblastech, zustava ti urcity obecny prehled, specializujes se… moje otazka je jednim z mych argumentu proti reinkarnaci, tudiz bys musel hledat jeji vyvraceni u nekoho z vyznavacu… ale mozna je to jen laciny, lidsky omezeny argument danny naší neschopnosti uplneho poznani (takle by mi asi vyznavac reinkarnace odpovedel:) to s tou pameti na predchozi zivoty jsem nepsala ja… Jo a místo, kde se hromadi duse je:)
Ad utok Není co dodat… vlastnes me i mile prekvapil… i tim vedomim cile, který nosime v sobe, i když se nam ho nedari plne zit… Ad hazeni kamenem Myslis, ze jde viny takle oddelovat? Ze lhar muze hazet kamenem po zlodeji? Opilec po neverci? Vzdycky prece ublizujem, vzdycky prekracujem hranice… o tom to je, hazet kamenem muze ten, kdo je cisty, kdo nikdy neublizil… slysela sem takovej vtip… veta “Kdo je bez viny, hodte kamenem”… je z Bible (za to nemuzu, vetsina pouzivanych uslovi je odtamtud)…Když Jezis řekl:”Kdo je bez viny, at hodi kamenem” priletel kamen… Jezis se ani nerozhledl a řekl:”Mami, rikal sem ti,abys zustala doma”… myslim, ze to ve sve usmevnosti ukazuje, ze každý z nas nekdy chyboval a ublizoval…
Ad rizikovy partner Vsichni sme rizikovi, to bys nesmel verit nikomu a nicemu…
|
|
| Od: Přeslička |
| Datum: 20.březen 2003 16:15:13 |
| Předmět: pro Lukrecii |
| znovu a znovu padame, znovu a znovu hledame odpusteni... to je cely nas zivot... a nikdy nerikej nikdy... ale dulezita je vule to zlomit, vule nezradit, neublizit... musim ze sveho partnera citit lasku, vedet, ze to mysli uprimne a vazne... sve "miluji" i "promin"... a ta jistota neprichazi skrz slova... je to jedna z veci,ktera vznika tezko rici jak... nekdy prijde lehce, nekdy se dlouho rodi... nemuzem ji privolat, vnutit... kdyz mas tuto jistotu, pak ani zarlivost nema ve vztahu misto... |
|
|