|
|
Příspěvky 311 až 320 z 7563 celkem
Nejnovější
Novější
Starší
|
|
| Od: Bluie |
| Datum: 25.duben 2004 22:34:08 |
| Předmět: to: Martiny |
Ahojky... Ztrata nekoho, koho jsi mela rada, je nepochybne bolestna vec, zname to vsichni... Kazdopadne ale mas pravdu v tom, ze jsou horsi veci; bolestivy ztraty k zivotu proste patri... Uvidis, ze se s tim srovnas a jednou s nekym stastna budes.... Vsechno to chce jen a jen cas. A da se to prezit... Vis, mohlo se stat neco horsiho... jestli jsi mela toho cloveka opravdu rada, rekni si "muzu byt rada, ze zije" nebo "muzu byt rada, ze ho treba neodvedli do nejaky zku%%%%% valky". Ja vim, ze je to tezky a ze bys ho chtela pro sebe, ale nekdy se s vecmi neda nic delat... Az budoucnost nam ukaze, jestli byly k necemu dobre. A ver mi, ze alespon u me to tak vetsinou bylo... i v pripadech, kdy si rikas, ze "tohle teda nic dobryho prinyst nemuze!" to nakonec nebyva pravda... Tak hodne sily, hodne elanu a drz se.
PS: Byt stastny si preje kazdy... nemuzeme byt ale stastni porad (ono by nam to ostatne zesedivelo) |
|
| Od: MARTINY |
| Datum: 25.duben 2004 22:18:41 |
| Předmět: ZRADA |
| PROČ PROČ JÁ, JSEM ZASE NEŠŤASTNÁ A PROČ NO KVŮLI NEŠŤASTNÝ LÁSCE. NO ŘIKÁM SI, ŽE NA SVĚTĚ JSOU HORŠÍ PROBLÉMY. ALE V TUHLE CHVÍLI MI JAKO TEN NEJHORŠÍ PŘIPADÁ ZTRATIT KLUKA. NO UŽ JE TO TAK PROSTĚ SMŮLA SE MI LEPÍ NA PATY. VŠECHNO VYPADÁ TAK IDEÁLNĚ A NAJEDNO SE TO VŠECHNO ZHROUTÍ JAKO DOMEČEK Z KARET. NEBUDU VYPRÁVĚT VŠECHNO DO DETAILU JESTLI TO CHCETE VĚDĚT TAK NĚKDO NAPIŠTE.MOC BYCH SI PŘÁLA BEJT ZASE NA CHVILKU S NĚKYM ŠŤASTNÁ AHOJ |
|
| Od: Pavlína |
| Datum: 25.duben 2004 17:56:21 |
| Předmět: sestra |
| ahoj,moje sestra se kvůli novému chlapovi vykašlala na svoje děti.Moc mě to trápí,nevím jak pomoci.P. |
|
| Od: Pavlína |
| Datum: 25.duben 2004 17:55:59 |
| Předmět: sestra |
| ahoj,moje sestra se kvůli novému chlapovi vykašlala na svoje děti.Moc mě to trápí,nevím jak pomoci.P. |
|
| Datum: 25.duben 2004 10:26:54 |
| Předmět: to: Preslicka |
Ahojenky... Jooo, tohle si taky obcas rikam. Ale stejne mam nekde hloub presvedceni, ze to tak neni (Ty na tom, vzhledem k nadpisu, mozna jsi podobne)... myslim, ze jsou potreba ti spravni lide... a ti se hledaji strasne strasne tezko, to je ten prusvih... :o( Hodne stesti, Presli, a neztracej hlavu. Zivot jsou vzestupy a pady, vsak vis....
|
|
| Od: Přeslička |
| Datum: 24.duben 2004 19:54:31 |
| Předmět: po case... stale stejne i kdyz jinak |
(Ne) smířená
Den za dnem přejde, a pak i týdny, tváři čas v mlze skryje kontury a pak snad dojde mi (posté či kolikáté), že k lidem nechodí se pro naději.
|
|
| Datum: 23.duben 2004 22:49:59 |
| Předmět: to: Malinka |
Ahojky:o) Nic se podobnym nametem bohuzel neznam, ale jestli se Ti libila Veronika, urcite bych doporucovala dalsi Coelhovy knizky... kazda je trochu jina, ale musim rict, ze kazda, co jsem cetla, byla vyborna... |
|
| Od: Malinka |
| Datum: 22.duben 2004 20:39:21 |
| Předmět: hledam. |
| Nezná někdo knížku nebo film s tematem nebo z prostředí takoveho jako např.Narušení,nebo Veronika se rozhodla zemřít od coeleho?Nutně sháním filmy nebo knižky s podobnymi nebo stejnymi příběhy.děkuji. |
|
| Od: tondy karase |
| Datum: 22.duben 2004 17:02:28 |
| Předmět: deprese |
| řekni mi něco o sobě a nebuď pořád smutná |
|
| Od: tondy karase |
| Datum: 22.duben 2004 16:48:30 |
| Předmět: deprese |
| já si myslím že deprese je sviňa a je třeba s ní zatočit u mě se třeba projevuje tak že cítím uzkosti na prsou a tlaky do hlavy.To jsou velmi nepříjemné pocity ,ale ty správné antidepresiva je umějí potlačit,potom mám taky stavy, že se z toho musím zbláznit.To znamená všechno kolem nás co mě obklopuje je nepříjemné a nejvíc mě doráží k zemi povinost v té době chodit do práce .Bez práce bych však neuživil rodinu a tak musím bojovat se všemi těmi potvorami .Teď na jaře je to horší,musel jsem zvýšit dávky psychofarmak a to mě sere .Chtěl bych existovat bez léků.Pořád mi to nějak nejde, |
|
|
|
Příspěvky 311 až 320 z 7563 celkem
Nejnovější
Novější
Starší
|
|