Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 1421 až 1430 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Visnery
Datum: 21.březen 2003 15:48:45
Předmět: Sklerotikk
Ahojky Sklerotiku,

pred casem jsem uz tady psala svoji vizi o tom, jak vidim "obycejne" veci v nasich mnohdy neobycejnych zivotech, tos tady s nami jeste ale nebyl:) A jako priklad jsem take uvadela usmev prodavacky...Nerikam, ze takove veci nemaji cenu a v nasem zivote smysl. Maji...jsou to malinkate detailiky, ktere nam tvori ten nas svet a zivot...Ale nekdo svym usmevem muze dostat 10 bodiku a nekdo jen 0.1, protoze ten jeho usmev pro nas neznamena tolik...Ale je krasne, pokud veci jez jsou nam obecejnymi a vsednimy, jsou nam zaroven i potesenim ci jak jinak to rici..Ale i to je o zvyku...usmev prodavacky potesi, ale casem i on pokud bude pravidelny prijde naprosto nicotny a to je prave ta hruza v zivote, ktere se bojim.. - zevsedneni...Kdyz jsem jednou byla u deticek v 5 tride (no deticky..:) tak jsem s nimi hrala hru, ptala jsem se jich jakou maji barvu zdi v jejich skole a z asi 30 tech spuntu mi popravde odpovedlo jen asi 5...Tim chci jen rici, ze lide mnohdy nevidi, co vedle sebe maji a casto to zatracuji a snazi vymyslet nahrady a presto, kdyby se jen koukli nekde pobliz, tak uvidi, ze se za tim nemuseli hnat jinde...Obcas veci prehlizime a nevenujeme jim pozornost...Proto kdyz vidis obcasny usmev prodavacky, tak bud stasten uz jen z toho, ze to vidis a zachytis..I z toho, ze se na tebe usmiva...Obcas jsou veci bliz, nez si sami myslime a dokazeme uvedomit...
Zminujes se o jednom clovickovi...i kdyby ho byla jen pulka, uz je to smysl proc zit...Mluvis o ni/nem velice krasne...rikas to takhle i jemu???Myslim, ze by to rad slysel...Zastavam nazor, ze pokud mame radi a citime to tak to tomu dotycnemu musime rici hned, v okamzik kdy to citime...Kdo vi, zdali zitra nebude pozde? A my bychom si potom jen cely zivot vycitali, ze jsme to nestihli rici a presto jsme tak moc chteli...
Pozor na slovicka "uplne verim" - UPLNE verit muzeme a mame jen sobe, protoze jen ty sam vis, ceho jsi schopen...A kdyz je nekdo v tehle pozici a nejsi to ty, je az presprilis jednoduche ublizit a to i necilene...
Cekat omluvu je jako uverit v ty lidi, kteri ti ublizili...Vetsinou se ji nedostane a ja uz jsem se naucila ji ani neocekavat...o to vic te potom potesi a povzbudi, ta jez prijde a necekane..Lide se neomlouvaji, z mnoha duvodu - hrdosti, protoze jsou presvedceni, ze maji pravdu a podobne...Zapomen na ne a zij...Verim, ze ti bylo ublizeno a jeste vice ti verim, ze kdyz ti bylo nejhur, tak prisla i dalsi rana...Takhle je to vetsinou..a povetsinou od tech, o kterych to mozna cekame nejmene...
Spravedlnost neposoudime, to mas pravdu...Ale dokazeme si ji vytvorit a vysvetlit ve svem srdci...Problem je, ze mnoho lidi nevidi spravedlnost a jsou presvedceni o tom, ze jsou to oni, kdo maji v ustech pravdu...S takovymi lze jen tezko jednat, jejich presvedceni je natolik hluboke, ze s nimi nikdy nepohneme...
Mej se krasne a preji den presne podle tvych predstav!:)pa

Od: Visnery
Datum: 21.březen 2003 13:49:05
Předmět: Lukrecie
Ahojky Lu, nene nemyslela jsem teba a vubec jsem o tobe nemluvila, takhle pisi vzdycky, takze si to hned neprebirej na svou osobu...A o tom ja ani v tvem pripade nevim, takze jsi se priznala sama:)
Krasny jarni den!

Od: Přeslička
Datum: 21.březen 2003 13:31:35
Předmět: chce se mi...
psat o kolejích, co se neprotínaj a o výhybkách, co vyhodit se nedaří a o opuštěnejch nádražích, na niž by člověk po večerech své sny zpíval a s prvním vlakem vydal se z rodnýho zápraží, tam někam mezi lidi, jen na chvilku, si vydělat, aby měl kus chleba a struny do kytary a o toulkach chce se mi psat, však nemam slova, když ty netušíš, že tvá nepřítomnost je ohrožením mého života a proto tahám za brzdu záchrannou...

Od: Delphy
Datum: 21.březen 2003 10:36:14
Předmět: Pro ILUNaxiela

Pamatuji doby, kdy jsi zápolil nejen s věčně nefungující NDSkou a zvládl jsi obojí. Dnes to vypadá, že NDSka dostala pevnější základ, na kterém funguje a tudíž mi nezbývá než Ti přát, aby i ostatní ve Tvém životě dostalo pevnější základ a nemusel jsi řešit žádný z problémů.
Odvedl jsi sakra dobrou práci, nejen jako administrátor, ale především jako člověk, který chce a hlavně pomáhá ostatním, a nejen proto si Tě vážím.

Datum: 21.březen 2003 9:45:38
Předmět: pro Ilu... prosba
simte, posilej mi info jen na centrum, ten druhy meil si vymaz... mam pak vse zbytecne dvakrat, dik:))

Datum: 21.březen 2003 9:37:10
Předmět: pro Ilu...:))
jo a pridavam se k rade gratulantu a dekulantu...:))) Super:))

Datum: 21.březen 2003 9:31:06
Předmět: pro Vis a Ilu...
stále od vás zaznívá, že jste dva ojedinělý mezi všemi, co nevěru uznávaj, berou, provozujou, žijou... ale to je přece nesmysl a myslim, že nejsem jedina, kdo to říká... ne, neuznávám nevěru, neuznávám lži a podvody a vždycky se budu snažit podle toho žít...ale prostě vim, že nikdy neříkej nikdy, že člověk je slabý, že láska nežádá vůbec nic... jsou věci, o kterých se dlouze diskutuje, ale když se stanou, nikdy nevíš, jak se zachováš... timto k nevěře končím...

Od: Sasanka
Datum: 21.březen 2003 9:00:48
Předmět: Přání
Nejdřív bych ráda popřála administrátorovi k přechodu na nový server (teď je to úžasná rychlost!) a taky k prvnímu jarnímu dnu. Přeji všem, aby vám jaro přineslo něco nového a hlavně hezkého, i kdyby to mělo být jen pár krásných kytiček, rozkvetlých stromů, teplých slunečních paprsků, ptačích písniček....

Od: Lukrecia
Datum: 21.březen 2003 8:24:19
Předmět: to: ILU
Tak at to tu poradne beha:o)

Od: Lukrecia
Datum: 21.březen 2003 8:23:31
Předmět: Visnery
Vis, reakce sice hezka, lec, jak by byla pouzita proti me osobe... O sobe jsem tu nepsala...:o)

Hezky 1. jarni den:o)

Příspěvky 1421 až 1430 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší